Yuktes Vijay on Mahathir, Lim Kit Siang and others…Will he have to say ‘sorry’, too?

zzzz

Yuktes Vijay says ‘Sorry’ to Sri Sanjeevan Ramakrishnan, Anwar Ibrahim and Dato Sri Edmund Santhara

Yuktes Vijay says SORRY again. Over latest ‘mis-adventure’.

PMO: Yuktes Vijay is NOT a Special Officer at the Prime Minister’s Office

5 March 2016

Najib sebenarnya Illuminati punya nombor 1 lah..

Sebab itu dia curi duit dan bantai guna nama Raja Saudi apa pun, Raja Saudi tetap rai kedatangan Najib dengan mesra..

Amerika pun takut tangkap..Afrika pun takut tangkap..

See More

Najib is actually the ILLUMINATI HAVE NUMBER 1 is..

That’s why he stole money and slaughter use name king of Arabia anything, King of Arabia stay rai Najib’s arrival with affectionate..

America also afraid catch.. Africa also afraid catch..

If Najib and something awful, confirm any reason is right..

So yeah, I decided that Najib is the leader of Illuminati actually

2 March 2016

Masa lawan RBA pun saya tak post sebanyak ini lah..

Rasa malu bekas team saya ni lebih bodoh bangang daripada musuh yang pernah saya panggil manusia terbodoh di dunia..

Ask Mahathir to go fuck himself..This is not about Najib..This is about a man whi has a lidah bercabang..

And, you will say I too dulu orang Anwar right?

Yes lah…Anwar was my idol too..So, what?

I bukan nak jadi PM…I tak ada calon PM pun..

I defending PM yang kau orang lantik melalui kuasa yang diberi Perlembagaan…

Hak istimewa yang diberi Perlembagaan kau nak..Perlembagaan sama diikut untuk melantik PM yang kau nak gulingkan..

Ingat Malaysia milik bapak Mahathir ke? Ma chao hai!

Tak perlu PRU lepas ni..For what fuck wanna beratur and undi if some cock fuck who has money and power decides who should be PM, CM and all?

And, saya dulu orang Anwar dan mentor Anwar adalah Mahathir..Bab kutuk, maki ini hal alumni politik kita…Kau yang nothing jangan tension..Lepas tu, masuk hospital swasta dan kutuk Kerajaan kerana tak bagi subsidi…Tiada typo, don’t worry…

So hai la lu orang..

 —

Just a few weeks back, everyone was in a berkabung mode because of Sarjan Adnan and Bukit Kepong..

Dan, sebelum itu, Chin Peng yang jadi abu pun kau orang tak bagi masuk Malaysia sebab dia komunis yang bunuh Melayu..

Tapi, bila Mahathir nak cari member untuk mampuskan Najib, it is okay to be friends with the communist gang kan?

Kalau saya Kit Siang, saya demand Tugu Dan Tun untuk Chin Peng sebagai harga kos persahabatan..

Dap tak perlukan Mahathir lah.. Yang perlukan Dap, Mahathir..

I don’t know lah metaliti orang Melayu ni..

Kau penganut agama Islam atau penganut Mahathir?

Marah gila bila orang pertikai Hang Jebat wujud atau tidak..

Hang Tuah wujud atau tidak tak penting lah, bongok..

Agama Islam mertabatkan Raja.. Dan, sebab tu, walaupun sultan pada ketika itu seorang yang jahat, Hang Tuah bunuh kawan baiknya..

Hang Tuah bunuh Hang Jebat bukan kerana dia penjilat dan pencacai Sultan..

Hang Tuah ikut spa yang agama dia pesan..

Kalau Mahathir ada di tempat Hang Tuah lah kan, dia akan join Hang Jebat dan bunuh Sultan.. Selepas itu, kencing Jebat dan reka cerita Jebat seorang je yang bunuh sultan. Dan, selepas itu, lantik orang gaji dia jadi sultan.

You nak guling Najib,boleh lah.. Takde hal.. It’s part and parcel of politics..

But, the country’s sovereignty must not be a collateral damage..

Ajaran syiah lahir sebab ketaksuban yang buta..

Dan sepatutnya lah kan, bila Nabi berhijrah ke Madinah, zaman jahiliah sudah berakhir..

Harap faham lah.. Dipetik daripada agama Islam saja..

Jangan cabar kami orang Melayu.. Frasa ni sering keluar bila anything that is Malay dipertikai..

Kit Siang and gang suruh agar volume azan dikurangkan..

Mahathir kini dalam geng yang sama..

Saya nampak rocket je.. Bukan Mahathir ke bapak dia..

Too bad lah Mahathir kena dianjingkan Dan dicipetkan..

Collateral damage,bro..

Target saya rocket..

Salah saya Mahathir duduk dalam roket?

Nyanyok fikir dia Neil Armstrong?

Just a few weeks back, everyone was in a berkabung mode because of Sarjan Adnan and Bukit Kepong..

And, before that, chin peng the ashes you guys don’t for get in Malaysia because he’s a communist who kill melayu..

But, when mahathir son looking member for mampuskan Najib, it’s okay to be friends with the communist alley right?

If I’m kit siang, I demand a monument and tun to chin peng as the cost price of friendship..

Dap doesn’t need mahathir is.. Who needs a DAP, Mahathir..

I don’t know is metaliti malay ni..

You’re a follower of Islam or mahathir?

Mad when people hang jebat pertikai exists or not..

Hang tuah exists or not isn’t important, bad..

Islamic religion mertabatkan king.. And, that’s why, although the sultan on when it’s a nasty, insh kill his best friends..

Hang Tuah kill hang jebat not because he licker and pencacai sultan..

Hang tuah come spa which religion he a message..

If Mahathir’s somewhere hang tuah is right, he’ll join hang jebat and kill sultan.. After that, piss jebat and reka story jebat a je who kill sultan. And, after that, people like to make a paycheck he so sultan.

You Son Roll Najib, may is.. Any little thing.. It’s part and parcel of politics..

But, the country’s sovereignty must not be a collateral damage..

Shia doctrine because passion is born blind..

And why isn’t it, when the prophet migrated to Madinah, jahiliyyah age is over..

Please understand.. Quoted than just religion of Islam..

Don’t tempt us malays.. This phrase often out if anything that is malay dipertikai..

Kit Siang and gang get to keep the volume of azan subtracted..

Mahathir is now in the same gang..

I saw that rocket je.. Not to the Mr. He Mahathir..

Too bad is mahathir hit dianjingkan and dicipetkan..

Collateral damage,bro..

My target rocket..

Wrong I mahathir sitting in a rocket?

Nyanyok thought he was Neil Armstrong?

 

Siapa kisah pasal Najib atau Mahathir?

it is about the flag. Like it was yesteday, the day befoe and in fact, it has always been about the flag..

Friend of an enemy is an enemy too..

See More

Who care about a najib or mahathir?

it is about the flag. Like it was yesteday, the day befoe and in fact, it has always been about the flag..

Friend of an enemy is an enemy too..

Mahathir is a back stabbing toooot toooot..

To Vincent Tan Rich and rakyat Malaysia dead play gambling, mahathir kaw kit with team lunch…

If kit siang Communist Father, wouldn’t mahathir statesman?

Mahathir is a pig.

A pig eats shit. Mahathir treated Kit Siang like shit and said Pas was shit too. And, today he is kawan karib with Kit Siang and Pas icon Mahfuz..

Mahathir ate his own shitty words about Kit Siang and Pas to meet them and be friends with them.

Therefore, Mahathir is a effing pig because he eats shit like a pig does…Ini pun fakta…Dah explain why..You boleh ke beri justifikasi sebegini kalau maki orang?

DAP musuh negara yang ada agenda buruk dan hari ini pun, DAP nampak seperti dulu di mata saya…

Dalam istilah undang-undang, apa yang Mahathir buat adalah bersuhabat dengan musuh negara..

Secara ringkas, Mahathir is an asshole like Kit Siang…

You yang support tu asshole kuasa dua

Mahathir is a pig.

A pig eats shit. Mahathir treated Kit Siang like shit and said Pas was shit too. And, today he is kawan karib with Kit Siang and Pas icon Mahfuz..

Mahathir ate his own shitty words about Kit Siang and Pas to meet them and be friends with them.

So what, Mahathir is a pig that extra effing shih he eats like a pig does… This is a fact… Bye explain why.. You can to give justification for this guy if maki?

Dap an enemy of the state are bad and there’s an agenda today whit, dap and it looks like it was in my eyes…

In terms of laws what mahathir make is bersuhabat with an enemy of the state..

In Short, Mahathir is an son of me like kit siang…

You are my support tu son of me power of two

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s