Ramesh Rao Naidu…

zzzrrmmss.JPG

1 June 2018

Chong Beng Lim Retweeted RameshRaoAKS******

needs to take action against this fake news!

Chong Beng Lim added,

Ditibakan dari China
Atau dilahirkan di malaysia?
Bila #Limkitsiang Nak jawab?

.
zzzrmn.JPG

zzzrr.JPG

15 December 2017

..

13h13 hours ago

Peaceful Malaysia? Retweeted Malaysia Not Malaya

This bankrupt can go down to such a low level to suck the swine’s dick. Where does this bankrupt get the money anyway? Funded by UMNO again? 😠😠😠

Peaceful Malaysia? added,

zzzrrm

Ramesh Rao tawar RM5,000 cari kubur ibu bapa Kit Siang

 

Kuala Lumpur – Sebanyak RM5,000 ditawarkan kepada mana-mana individu yang berjaya mengenal pasti kubur mendiang ibu dan bapa Ahli Gelang Patah, Lim Kit Siang dalam usaha membongkar asal usul tokoh politik veteran itu yang sehingga kini menjadi teka-teki.

Presiden Pertubuhan Minda dan Sosial Prihatin (PMSP) Datuk Seri Ramesh Rao berkata, tawaran itu dibuat berikutan kekeliruan asal usul penasihat DAP itu, yang mana ia sering dimanipulasi oleh Kit Siang untuk meraih undi terutamanya menjelang Pilihan Raya Umum (PRU).

“Saya ingin tawarkan RM5,000 kepada seluruh rakyat Malaysia sekiranya berjaya membongkarkan kubur ibu bapa Kit Siang di negara ini, sekali gus teka-teki tempat kelahirannya terjawab.

“Saya juga berbesar hati tawarkan RM5,000 untuk keluarga Kit Siang untuk bantu bongkar persoalan ini,” katanya lapor Malaysian Digest.

https://www.malaysiadreamnews.com/31584/rm5000-kepada-sesiapa-bongkar-kubur-ibu-bapa-lim-kit-siang/

Dec 11

[VIDEO] RM5,000 Kepada Sesiapa Bongkar Kubur Ibu Bapa Kit Siang

 .

KiniTV

Published on Aug 2, 2017
Pemimpin veteran DAP, Lim Kit Siang menegur seorang wartawan portal supaya membuat kaji selidik mengenai latar belakangnya dahulu sebelum bertanyakan soalan kepadanya. Menjawab soalan daripada wartawan AntaraPos, Kit Siang berkata beliau dahulu pernah menjadi wartawan, dan akan menyiasat sesuatu isu sebelum mengemukakan pertanyaan. “Saya pernah menjadi pemberita, apabila saya jadi pemberita kalau ada satu berita yang ‘trash’ (sampah), saya akan siasat. “So, siasat dahululah sebelum kemukakan soalan. “Jika tidak, ia akan mencerminkan anda sebagai wartawan dan media yang diwakili, kewibawaan sebagai pemberita,” kata Kit Siang pada sidang media hari ini. Terdahulu, soalan wartawan berkenaan adalah mengenai pertanyaan Presiden Pertubuhan Minda & Sosial Prihatin (PMSP), Ramesh Rao mengenai asal usul Ahli Parlimen Gelang Patah itu sama ada lahir di Malaysia atau tidak.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s